Het is weer al-Yaqeen boekenmarkt!

4326

Voor de tweede keer ooit lanceren wij de ‘al-Yaqeen boekenmarkt’. Deze zal zijn van 19 oktober 2015 tot en met 25 oktober 2015. Alle boeken die wij in onze webshop hebben staan, worden alleen die week tegen bijzonder lage prijzen aangeboden.

Welke aanbiedingen?

Alle boeken zullen in onze webshop in de aanbieding staan. Kortingen vanaf 15% tot wel 50%!

Ook kun je het totale al-Yaqeen pakket aanschaffen. Dat zijn alle boeken ooit uitgebracht door al-Yaqeen. Dit pakket heeft een winkelwaarde van €109,50, maar is alleen tijdens de boekenmarkt verkrijgbaar voor slechts €70,- !

Word nu Dacwahdrager en profiteer!

En als je in de ‘al-Yaqeen boekenmarkt’-week Dacwahdrager wordt, krijg je het al-Yaqeen boekenpakket geheel gratis èn gratis thuisgestuurd! Meld je aan voor de boekenweek-actie en ontvang dit pakket.

De volgende boeken zitten in het al-Yaqeen boekenpakket:

1.     Interpretatie van de betekenissen van de Koran (van Aboe Ismail & Studenten)
2.     Het leven van de Profeet Mohammed (vrede zij met hem)
3.     Uitleg van Djoez’ cAmma
4.     De gids voor cOemrah en Hadj
5.     Het uitnodigen naar Allah
6.     Hoe verricht ik de kleine en grote wassing?
7.     Een greep uit het gedrag van de Profeet (vrede zij met hem)
8.     Tawhied vereenvoudigd
9.     Tawhied in vogelvlucht
10.  Uitleg van de 40 overleveringen van Imam an-Nawawie
11.  Islam, een compleet geloof

Geef en krijg meer terug!

Verblijd ook je naasten, vrienden, kennissen, familie en minderbedeelden en schenk hun ook één of meerdere boeken namens jou, en verdien jouw beloningen hiervoor bij Allah. Wij fungeren voor jou daarbij graag als opstapje.

Groothandel of moskee?

Vertegenwoordig je een grote(re) organisatie, dan kun je bij ons ook grosinkopen doen. Een grote partij boeken tegen een scherpe prijs. Wil je hier gebruik van maken en bijvoorbeeld een partij van 50 boeken tegelijk kopen? Neem dan per mail contact op met onze webshop en spreek met ons de speciale boekenweek-korting af. Let op, dit aanbod geldt dus alleen in de boekenweek. Wees er dus snel bij!

Rest ons niets anders dan iedereen te adviseren vanaf 19 oktober snel naar onze webshop te gaan; pak die kortingen en profiteer deze week van de aangeboden kennis tegen zeer geringe prijzen!

Team al-Yaqeen
18 oktober 2015