Ibn ul-Qayyim Academie

4507

Door de steeds groeiende vraag naar islamitische leraren, predikers en imams heeft stichting as-Soennah vorig jaar de deuren van haar Ibn ul-Qayyim Academie geopend voor leerlingen die denken hun roeping te voelen in het werk van Dacwah. Deze academie is de ideale omgeving voor een leerling om zich in hoog tempo te ontwikkelen en voldoende kennis en vaardigheden te vergaren. De lessen vinden plaats op zondag tussen 10:00 en 13:00. Hiervoor zijn drie zeer ervaren en gekwalificeerde leraren aangewezen.

Ben jij gemotiveerd genoeg om aan te schuiven bij deze academie en beheers je de Arabische taal voldoende? Dan kun jij je nu inschrijven. Stuur je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer naar ar.instituut@al-yaqeen.com.

Voor de toelating vindt er een intaketoets plaats om te kijken of je voldoende gekwalificeerd bent voor dit traject. Zodra je ingeschreven bent, word je teruggebeld of -gemaild om een afspraak hiervoor te maken. En houd er rekening mee dat er voor dit jaar slechts 6 plekken beschikbaar worden gesteld. Schrijf je dus snel in!

Bestuur stichting as-Soennah
Team al-Yaqeen
31 augustus 2014