Inschrijving Kinderconferentie geopend!

6788

Vanaf nu kan iedereen hun kinderen inschrijven voor de Kinderconferentie van zaterdag 17 december 2016. Er zijn vier categorieën waar de kinderen ingeschreven kunnen worden. De volgende indeling is hierbij aangehouden:

  • Jongens 5 t/m 7 jaar in de ochtend
  • Meisjes 5 t/m 7 jaar in de ochtend
  • Jongens 8 t/m 10 jaar in de middag
  • Meisjes 8 t/m 10 jaar in de middag

Belangrijke noot bij de inschrijving: we melden hierbij ook dat er tijdens het evenement gefilmd gaat worden!

De Kinderconferentie

De kinderen zullen inshaa’ Allaah een ontzettend leuke dag meemaken, waarin zij spelenderwijs meer leren over de verhalen uit de Koran. Hierbij hebben we de kinderen opgesplitst in twee leeftijdscategorieën en dagdelen. Het eerste dagdeel is voor de kinderen van 5 t/m 7 jaar en is van 09:15u tot 13:00u. Het tweede dagdeel is voor de kinderen van 8 t/m 10 jaar en is van 14:15u tot 18:00u.

Middels verschillende activiteiten zullen onze kinderen meer te weten komen over de verhalen uit de Koran. Daarnaast zullen wij de kinderen voorzien van lekkere, maar gezonde snacks.

Wij hopen zaterdag 17 december 2016 ontzettend veel kinderen te mogen verwelkomen. Ons doel is dat de kinderen deze dag naar huis gaan met een bagage aan kennis en motivatie om zich meer verbonden te voelen met Allah en de Islam.

Wees er snel bij!

De plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij. Om te voorkomen dat er kinderen een plek innemen van een ander of uiteindelijk niet komen, werken wij met reserveringen. Elke reservering krijgt een uniek nummer en gaat gepaard met een kleine bijdrage van €10,- per kind, welke via iDeal betaald kan worden. De inschrijvingen zijn na de betaling pas definitief. Vergeet hierbij niet goed door te klikken na de betaling, want dan pas is deze voltooid.

Moge Allah deze dag vruchtvol laten zijn en onze kinderen leiden op Zijn Weg en onze kinderen tot vrome dienaren maken die deze Oemmah groot zullen maken!

Wassalamoe calaykoem
Zusters al-Yaqeen

Update: Na opening van de inschrijvingen gisteravond, waren we maar liefst binnen 3 uur volgeboekt. Een andere categorie zelfs binnen een half uur, Allahoemma baarik! Voor wie geen plek heeft kunnen bemachtigen, in shaa Allaah de eerstvolgende keer beter. Moge Allah jullie allen belonen.