Inschrijving Kinderconferentie geopend!

3124

Hierbij kondigen wij aan dat de inschrijvingsmogelijkheid voor onze aanstaande Kinderconferentie nu officieel geopend is. Iedere inschrijving die nu binnenkomt, wordt geregistreerd zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Zoals iedereen wellicht weet, heeft de ervaring geleerd dat dit erg snel gaat. Dus wees er snel bij. Zodra het vol is, melden we dat direct. En dat zal misschien vóór het aanbreken van de middag nog zijn! Dus weet: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Meer informatie over de Kinderconferentie en hoe je in te schrijven, vind je hier. Het eerste dagdeel is van 09:15 tot 13:00 voor zowel meisjes als jongens van 5 t/m 7 jaar. Het tweede dagdeel is van 14:15 tot 18:00 uur en is alleen voor meisjes van 8 t/m 10 jaar.

Wil je je kind nu meteen inschrijven voor de ochtendgroep? Klik dan hier. Wil je je kind nu meteen inschrijven voor de middaggroep? Klik dan hier. Let erop het formulier volledig in te vullen, ook de code onderaan die je gevraagd wordt. Er zal daarna een iDeal betaling van je gevraagd worden van €10,- .

Wassalaamoe calaykoem
Zusters al-Yaqeen

4 december 2015

 

Update: Nadat de eerste groep binnen 3 uur volgeboekt was, moeten we meedelen dat nu ook de tweede groep volgeboekt is. Inschrijven is dus niet meer mogelijk.

Zusters al-Yaqeen
7 december 2015