Inschrijvingen Ibn ul-Qayyim instituut geopend

22075

Vanaf oktober 2021 starten we binnen stichting as-Soennah met verschillende onderwijstakken, waaronder het Ibn ul-Qayyim instituut. Dit instituut biedt zowel aan broeders als zusters de mogelijkheid om gestructureerd en wekelijks lessen op locatie te volgen. De volgende trajecten zullen dit schooljaar worden aangeboden:

– Islamwetenschappen in het Nederlands.
– Islamwetenschappen in het Arabisch.
– Arabisch voor beginners en gevorderden.

Islamwetenschappen in het Nederlands
Binnen dit traject worden de belangrijkste basisbeginselen van het geloof gedoceerd in het Nederlands. De lessen zullen elke dinsdagavond verzorgd worden, waarbij de focus zal liggen op de ontwikkeling van kennis en vaardigheden.

Islamwetenschappen in het Arabisch
Dit traject is in 2013 opgezet en heeft de afgelopen jaren veel studenten voortgebracht. Dit jaar wordt wederom de mogelijkheid geboden om je in te schrijven. Deze lessen worden op vrijdagavond verzorgd.

Arabisch voor beginners en gevorderden
Het hoofddoel van dit traject is de student de Arabische taal bij te brengen. Zowel beginners als gevorderden kunnen wekelijkse lessen volgen waarbij de taal in de breedste zin van het woord onderwezen wordt. De beginners worden vrijdagavond verwacht en de gevorderden op dinsdagavond.

Wil jij graag deelnemen aan één van deze trajecten, dan kun jij je vanaf nu inschrijven via de volgende pagina.

Voor meer informatie kan je mailen naar lessen@al-yaqeen.com

Stichting as-Soennah &  Team al-Yaqeen