Islamitisch gezin krijgt kogel in brievenbus

5080

Een islamitische familie uit het Gelderse 'Lienden' wordt sinds kort ernstig bedreigd. De bedreigingen hebben dieptepunt bereikt! Het gezin ontving een kogel en dreigbrieven met teksten zoals 'jihad niet in onze straat'.De politie wil niet op de zaak reageren, maar zegt dat de zaak wordt onderzocht.

Het jonge gezin met peuters van 1,5 en 3 jaar oud heeft aangifte gedaan van bedreiging, nadat het woensdagavond laat een kogel in de brievenbus vond.

De familie woont al zo'n 2,5 jaar in een nieuwbouwwoning in Lienden. Tot enkele weken geleden begonnen de pesterijen: het omschoppen van containers, krassen in de auto, dreigbrieven met hakenkruisen en een ingegooide achterruit.

Afgelopen woensdagavond stopte iemand een kogel in de brievenbus. "Dan slik je wel even", aldus het gezin. "Eerst dachten we: het zijn pubers. Maar nu, met die kogel, vraag ik me dat af. Wie een kogel heeft, heeft ook een pistool, toch? Ik zit de hele tijd om me heen te kijken. Ik ben ook al een keer door scooterrijders achtervolgd naar Culemborg, toen ik op familiebezoek ging. Je bent alert. We zijn ook bijna de enige buitenlanders in Lienden. We vallen dus wel op."

Bron: Telegraaf.nl

Team al-Yaqeen
22 augustus 2014