Jongerenavond 3 december: De Boodschap van Jezus

5714

Op donderdag 3 december organiseren wij weer één van onze alom bekende Jongerenavonden. Deze keer met als thema ‘De Boodschap van Jezus’.

Waarom dit thema?

Iedereen weet dat december er weer aan zit te komen en deze maand bekend staat om de christelijke feestdagen erin. Tijdens de komende Jongerenavond zullen wij datgene rondom de Profeet Jezus (cIesa) en de claim op hem (vrede zij met hem) in het kader van deze feestdagen bevragen.

Sprekers Imad El Idrissi en Aboe Raihana zullen respectievelijk het dogma van het Kerstfeest behandelen en de Profeet Jezus presenteren zoals hij in de Koran en Soennah wordt beschreven.

Het belooft daarom weer een leerzame en profijtvolle Jongerenavond te worden. Eén waar je als moslim in Nederland zeker bij moet zijn. Weet wie jouw Profeten zijn en weet welke claims op hen (on)terecht zijn.

Neem je familie en vrienden mee, moslim of niet-moslim. We zullen de twee lezingen bezegelen met een Vraag-en-Antwoord sessie van Aboe Ismail waarin hij de vragen van het publiek over dit onderwerp zal beantwoorden.

De avond sluiten we gezellig af met een hapje en een drankje. Kom gezellig met z’n allen naar ons gebouw aan de Fruitweg 5 te Den Haag. Op 3 december beginnen we om 18:30u met de inloop van het evenement. Om 19:00u begint het programma welke zal duren tot 21:00u.

We zien jullie graag de 3e december!

Team al-Yaqeen
12 november 2015