Jongerenavond 3 juni aanstaande!

4498

Het is mooi om te zien hoe het begrip ‘Jongerenavond’ dat wij een tijdje terug hebben geïntroduceerd zich over het hele land als een olievlek uitbreidt. Leuk om te zien hoe moskeeën en stichtingen het concept hebben omarmd en er gretig gebruik van maken. En ook wij gaan natuurlijk gewoon door met het organiseren van dit soort avonden.

Thema: 'Aan de vooravond van de Ramadan'

Deze keer met, hoe kan het ook anders, een zeer belangrijk en actueel onderwerp: De maand Ramadan. De maand waarin de moslims vasten om invulling te geven aan één van de vijf zuilen van de Islam .

Hoe bereiden we ons voor op deze grootse maand vol Zegeningen en Vergiffenis van onze Heer? De maand die de beste nacht van het jaar kent: Laylat ul-Qadr. In deze nacht is de Koran geopenbaard. Het is de maand van bezinning, godsvrucht en terugkeer naar Allah.

Programma

Op deze Jongerenavond geeft Aboe Raihana een lezing over het onderwerp en houdt Aboe Ismail een vraag-en-antwoord sessie. Tussendoor is er ook tijd voor ontspanning en een quiz met prachtige prijzen. En we sluiten de avond gezellig af met een gratis hapje en drankje. Dus alle reden om hierbij aanwezig te zijn.

Waar en wanneer?

De Jongerenavond is op 3 juni 2015 (18:00u – 21:30u) in Opera Zalencentrum aan de Fruitweg 28 te Den Haag. Let op! Het is betaald parkeren in de buurt. Kom je met het Openbaar Vervoer, dan stopt tram 9 vanuit Den Haag CS en Den Haag HS precies voor de deur van het zalencomplex.

Tot 3 juni aanstaande inshaa' Allaah!

Team al-Yaqeen
20 mei 2015