Jongerenavond 3 juni: "Een uitnodiging naar berouw"

3254

Vrijdag 3 juni 2016 organiseren wij weer een Jongerenavond. De laatste vóór het begin van de vastenmaand Ramadan. Het thema van de Jongerenavond zal zijn: “Een uitnodiging naar berouw”.

Berouw is iets dat wij allemaal moeten tonen voor onze begane zonden tegenover Allah. Niemand van ons is immers Macsoem (zonder zonden) zoals de Profeet Mohammed dat was (vrede zij met hem). Maar toch was hij (vrede zij met hem) gewoon om Allah dagelijks wel honderd keer om vergiffenis te vragen. Waar staan wij dan met al onze zonden op onze kerfstok?

Tijdens deze Jongerenavond zullen lezingen gehouden worden met de titels: “Berouw en haar voorwaarden” en – gezien de komst van deze prachtige gast – “Ramadan, een uitgelezen kans voor berouw”.

Verder zullen er quizzen zijn en een vraag-en-antwoord sessie met Aboe Ismail. En zoals jullie van ons gewend zijn, is er na afloop een hapje en een drankje en de mogelijkheid om met elkaar na te praten over wat er die avond allemaal geleerd is.

Al met al rest ons niets meer dan jullie welkom te heten op onze Jongerenavond op vrijdag 3 juni 2016. Het zal gehouden worden in ons moskeegebouw aan de Fruitweg 5 te Den Haag. De inloop is van 18:30u tot 19:00u, waarna we direct van start gaan met het programma.

Team al-Yaqeen
20 mei 2016