Jongerenavond 8 april: Tovenarij, het boze oog en afgunst

5094

Nog even en er is bij ons weer een Jongerenavond. Deze keer hebben we een thema uitgekozen dat, gezien de talloze klachten en vragen die wij hierover binnenkrijgen, jammer genoeg ontzettend leeft in de moslimgemeenschap. Broeders en zusters die last hebben van onverklaarbare zaken. Toch is er geen ziekte, of Allah heeft er de genezing voor neergezonden…

Aanstaande 8 april van 19:00u tot 21:30u houden wij de Jongerenavond in het teken van "Tovenarij, het boze oog en afgunst". Deze kwade zaken kunnen mensen namelijk ernstige schade berokkenen. Of dit nu bewust wordt toegebracht of niet!

Middels twee lezingen en een interactieve quiz zal er verduidelijking gegeven worden over deze zaken en zal ieders kennis over deze zaken toenemen in shaa' Allaah. Oorzaken en remedies worden behandeld en eenieder zal met de Hulp en Wil van Allah zichzelf kunnen beschermen tegen het kwaad van mensen, en zelfs van djinns.

We zien jullie daarom graag allemaal op vrijdag 8 april 2016 in ons gebouw aan de Fruitweg 5 te Den Haag. Voor gratis hapjes en drankjes wordt gezorgd. Neem dus vooral je familie, vrienden en kennissen mee, en een dosis gretigheid naar kennis! Tot gauw en tot de volgende update!

Team al-Yaqeen
22 maart 2016