Jongerenavond: Doe wat!

4204

Donderdag 21 december aanstaande hebben we weer een Jongerenavond. Deze keer met als thema: Doe wat!

Wij zijn jong. Nu is de tijd om te investeren in ons leven. Om er iets van te maken. Ons te profileren en inbreng te hebben in de samenleving. Diploma’s te behalen, netwerken op te bouwen en te streven naar pieken hoger dan ooit tevoren!

Wij zijn de toekomst. Onze ouders hebben in ons geïnvesteerd, zodat wij een goed leven krijgen. Maar zij kunnen ons niet alles geven. Wij moeten het doen. Wij moeten minder kritiek hebben en meer doen, wij moeten de stappen zetten al zijn ze maar klein, wij moeten niet bang zijn te ondernemen en te durven, wij moeten het succes boeken! Laat de investering van je ouders dan ook niet verloren gaan en maak ze trots. In dit wereldse leven en in het Hiernamaals.

We zullen tips, trucs en adviezen krijgen van onze geliefde predikers Ustaadh Redouane el Bouzidi en Aboe Tariq. Ook zal er, net als bij de afgelopen Jongerenavond, een stellingronde zijn met Sheikh Ilyaas Arrachied.

We beginnen na het Ishaa’-gebed, rond de klok van 18:30u. We zien jullie dus graag op donderdag 21 december 2017 bij ons in de moskee aan de Fruitweg 5 te Den Haag. En neem uiteraard vrienden en familie mee!

Team al-Yaqeen
8 december 2017