Jongerenavond over 10 dagen!

2062

Donderdag 3 december is onze Jongerenavond daar. Een avond die je niet mag missen! Een avond waarin één van onze vooraanstaande Profeten gepresenteerd wordt, zoals hij werkelijk is: cIesa (Jezus) vrede zij met hem.

Met de decembermaand op komst en alle christelijke feesten erin is het nodig om dit beeld nu eindelijk eens recht te zetten. De claims die ten onrechte op Jezus worden gedaan, en de feesten en aanbiddingen gericht aan hem en ter ere van hem, en zaken die aan hem worden toegeschreven…

"De hemelen dreigen daardoor uiteen te barsten, en de aarde dreigt te splijten en de bergen dreigen volledig in te storten."

(Soerat Maryam: 90)

Het belooft een leerzame avond te worden met een interview met Imad el Idrissi over enkele christelijke dogma's, en een lezing van Aboe Raihana over hoe Jezus werkelijk beschreven wordt door Allah. En zit je daarna nog met vragen over dit onderwerp, dan is er de vraag-en-antwoord sessie met Aboe Ismail.

Wees daarom allen van harte welkom, moslim of niet, en word bekend met deze grootse Profeet in de Islam.

We sluiten de avond ook af met een lekker hapje en een drankje, dus kom en neem je familie en vrienden mee: Fruitweg 5 te Den Haag. Inloop is vanaf 18:30u. Om 19:00u beginnen we met het programma!

Team al-Yaqeen
23 november 2015