Jongerenavond vrijdag 18 juni 2021

1941

Vrijdag 18 juni vindt alweer onze laatste jongerenavond van het seizoen plaats. Deze jongerenavond zal in het teken staan van de Voorbeschikking.

Gedurende deze jongerenavond zal het geloven in de Voorbeschikking belicht en uitgediept worden. Ook zullen de vele vraagstukken omtrent deze pilaar van het geloof beantwoord en verduidelijkt worden. Dit zal gedaan worden door niemand minder dan Sheikh Aboe Ismail en Ustaadh Redouane el Bouzidi.

De jongerenavond zal starten om 18:30 en eindigen rond 21:30 uur. Zoals jullie van ons gewend zijn is ook dit evenement toegankelijk voor zowel broeders als zusters. Vanwege de geldende coronamaatregelen is de beschikbare ruimte in onze moskee helaas beperkt. Om deze reden dienen de zusters zich in te schrijven indien zij de jongerenavond willen bijwonen. Dit kan vanaf vrijdag 11 juni om 20:00 uur op www.al-yaqeen.com. Wees er tijdig bij, want vol=vol. (Inmiddels is inschrijven niet meer mogelijk). De jongerenavond zal niet online te volgen zijn.

We hopen jullie vrijdag 18 juni te mogen ontvangen in stichting as-Soennah aan de Fruitweg 5 in Den Haag. Uiteraard is er na afloop tijd en ruimte voor een hapje en drankje. Tot slot vragen we Allah om het een vruchtbare en gezegende jongerenavond te maken.

Team al-Yaqeen