Kaartverkoop Benefiet Iftaar 2015 van start!

5222

Op zondag 5 juli 2015 organiseren de zusters van al-Yaqeen een Benefiet Iftaar voor vrouwen. Deze Iftaar zal in het teken staan van de Dacwah waarvoor wij gaan inzamelen. Ondanks ons uitgebreide aanbod in de Dacwah, hebben wij gemerkt dat de Dacwah nog veel meer vergt om onze boodschap verder te verspreiden. Onze broeders en zusters willen meer, maar ook de niet-moslim gemeenschap is behoeftiger dan ooit aan de juiste informatie over de Islam.

Al-Yaqeen

Al-Yaqeen staat bekend om haar actieve Dacwah, waarbij niet alleen de jongeren en ouderen profijt hebben, maar ook de kleintjes. De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat ons uitgebreide aanbod eigenlijk nog niet genoeg is en er behoefte is aan steeds meer en grotere activiteiten en projecten. Vooral de kleine kinderen die hebben geproefd van onze Kinderconferenties en Kids Iftaars zijn niet te houden.

Al-Yaqeen is op verschillende fronten actief. Naast een drukbezochte website waarop vrijwel dagelijks nieuwe items worden geplaatst, brengt al-Yaqeen ook boeken uit. Deze worden weliswaar verkocht in onze eigen webshop, maar wat veel mensen niet weten is dat elke bekeerling (en dat zijn er veel) altijd een tas gevuld met gratis boeken meekrijgt naar huis! Daarnaast worden vele boeken gratis weggegeven.

Verder beslaan onze activiteiten verschillende doelgroepen. Van jongeren tijdens de Jongerenavonden, zusters tijdens zusterdagen tot kinderen tijdens de Kinderconferenties en Kids Iftaars en ouderen tijdens de meertalige wetenschappelijke conferenties. Maar ook de Korancompetities en Koranavonden zijn erg in trek bij zowel de jongeren als de ouderen. Wat ons onderscheidt van anderen, is dat de doven en slechthorenden ook bij ons terecht kunnen!

Wij proberen zoveel mogelijk alles gratis aan onze bezoekers te bieden. Dit is tot op een zekere hoogte mogelijk. Maar met de groeiende vraag naar meer, hebben wij meer steun nodig vanuit onze gemeenschap.

De Benefiet

Tijdens de benefiet zal er geprobeerd worden om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Ook is er de mogelijkheid om een Dacwah-drager te worden. Hiermee steun je de Dacwah met een maandelijkse bijdrage. Middels veilingen en een marktverkoop krijgen zusters de gelegenheid om geld te doneren. Daarnaast is er een leuk afwisselend avondprogramma. De avond zal worden afgesloten met een Iftaar.

Kaartverkoop

Kaartjes kunnen vanaf nu online (middels iDeal) worden gekocht worden via deze link. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! Entree kost €15,- per persoon.

Tot slot

Wij willen graag iedereen en onszelf als eerste eraan herinneren dat deze gezegende maand een stimulans moet zijn om meer uit te geven op de Weg van Allah. Iedereen die ons steunt zal inshaa’ Allaah ontzettend veel beloning krijgen. Honderden zijn er bij ons bekeerd, velen hebben na een Jongerenavond een ommekeer gemaakt in hun leven en zijn nu dagelijks te vinden in de moskee. Kinderen vinden de moskee steeds leuker door de leuke activiteiten in de kinderopvang en daarbuiten. Reden te meer om al-Yaqeen meer te steunen dan voorheen. Dit doen we allemaal omwille van Allah!

Wassalamoe calaykoem
Zusters al-Yaqeen
25 juni 2015