Kinderconferentie 2015 komt eraan!

3837

Na een succesvolle Kinderconferentie in 2013 met als thema “Ik ben moslim”, organiseren de zusters van al-Yaqeen dit jaar weer een Kinderconferentie voor onze kleine moslims. Zowel de moeders als de kinderen verheugden zich ontzettend op de volgende Kinderconferentie, en na lang wachten is het dan zover! Op zaterdag 18 april organiseren wij weer een Kinderconferentie. Dit keer is het thema “Wie zijn mijn Profeten?”

Onze kinderen zullen spelenderwijs onze belangrijkste Profeten beter leren kennen. Aan de hand van verschillende onderdelen, afgewisseld met een eet- en speelpauze, zullen zij een onvergetelijke en leerzame dag beleven, in shaa Allaah!

Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, worden ouders/verzorgers geacht hun kinderen via het inschrijfformulier aan te melden. De plaatsen zijn beperkt en toelating is pas definitief nadat vanuit de organisatie een uitnodiging is verstuurd. Hierbij hebben we de kinderen opgesplitst in twee leeftijdscategorieën en dagdelen. Het eerste dagdeel is van 09:15u tot 13:00u voor zowel meisjes als jongens van 4 t/m 7 jaar. Het tweede dagdeel is van 14:15u tot 18:00u en is alleen voor meisjes van 8 t/m 12 jaar.

Middels verschillende activiteiten zullen onze kinderen de vijf vooraanstaande Profeten beter leren kennen. Daarnaast zullen wij de kinderen voorzien van lekkere, maar gezonde snacks. Natuurlijk zullen de kinderen ook de gelegenheid krijgen om even te ontspannen tijdens een leuke speelpauze.

Wij hopen zaterdag 18 april ontzettend veel kinderen te mogen verwelkomen.

Moge Allah onze kinderen tot vrome dienaren maken die deze Oemmah groot zullen maken!

Wassalaamoe calaikoem
Zustercommissie al-Yaqeen
8 april 2015

 

Update: De inschrijving zijn in een rap tempo binnengekomen. We zijn daarom nu al volgeboekt. Het duurde nog geen drie uurtjes. Maar niet getreurd, op korte termijn zal er inshaa Allaah wederom een leuk kinderevenement plaatsvinden.