Kinderconferentie 2016 staat weer voor de deur!

8297

Met veel enthousiasme kondigen wij onze vierde Kinderconferentie aan! Dit jaar is het thema ‘Verhalen uit de Koran’ en zal gehouden worden op zaterdag 17 december 2016. Onze kinderen zullen spelenderwijs prachtige en leerzame verhalen uit de Koran horen. Aan de hand van verschillende onderdelen, afgewisseld met een eetpauze, zullen zij een onvergetelijke en leerzame dag beleven!

Officiële aankondiging

Om te voorkomen dat er ouders zijn die niet op tijd van deze Kinderconferentie wisten, kondigen wij deze daarom nu officieel aan. De inschrijfformulieren zullen pas aanstaande maandag 5 december online worden geplaatst. Vanaf 20:00 uur kunnen kinderen worden ingeschreven.

De Kinderconferentie

De kinderen zullen inshaa’ Allaah een ontzettend leuke dag meemaken, waarin zij spelenderwijs meer leren over de verhalen uit de Koran. Hierbij hebben we de kinderen opgesplitst in twee leeftijdscategorieën en dagdelen. Het eerste dagdeel is voor de kinderen van 5 t/m 7 jaar en is van 09:15u tot 13:00u. Het tweede dagdeel is voor de kinderen van 8 t/m 10 jaar en is van 14:15u tot 18:00u.

Middels verschillende activiteiten zullen onze kinderen meer te weten komen over de verhalen uit de Koran. Daarnaast zullen wij de kinderen voorzien van lekkere, maar gezonde snacks.

Wij hopen zaterdag 17 december 2016 ontzettend veel kinderen te mogen verwelkomen. Ons doel is dat de kinderen deze dag naar huis gaan met een bagage aan kennis en motivatie om zich meer verbonden te voelen met Allah en de Islam.

Wees er snel bij!

De plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij. Om te voorkomen dat er kinderen een plek innemen van een ander of uiteindelijk niet komen, werken wij met reserveringen. Elke reservering krijgt een uniek nummer en gaat gepaard met een kleine bijdrage van €10,- per kind, welke via iDeal betaald kan worden. De inschrijvingen zijn na de betaling pas definitief. Vergeet hierbij niet goed door te klikken na de betaling, want dan pas is deze voltooid.

Het programma en eventueel aanvullende informatie volgen in shaa’ Allaah tezamen met het inschrijfformulier.

Moge Allah deze dag vruchtvol laten zijn en onze kinderen leiden op Zijn Weg en onze kinderen tot vrome dienaren maken die deze Oemmah groot zullen maken!

Wassalamoe calaykoem
Zusters al-Yaqeen

Update
5 december 2016, 20:33u:
De inschrijvingen zijn inmiddels geopend.