Kom je mee chillen op 31 december?

9599

Zoals jullie misschien al wisten, hebben wij in het voorjaar besloten om dit jaar niet meer mee te doen aan het Oud en Nieuw Project en te surveilleren in de wijk. Hierdoor kan stichting as-Soennah haar energie steken in haar interne activiteiten en dat gaan we groots doen ook. Want aan zowel jongeren als hun ouders bieden wij de mogelijkheid om op maandag 31 december aanstaande de hele avond te chillen bij ons! Van 20:00u ’s avonds tot 2:00u in de nacht hebben wij sport, spel, vermaak en quizzen voor je klaarstaan. Lekker samen komen, eten, drinken en spelletjes doen. Even geen lessen of lezingen, maar lekker gezellig samen de band versterken en ook de broeders van de organisatie persoonlijk leren kennen.

Én, dit is de eerste Chillavond in een reeks die wij willen organiseren voor elkaar en met elkaar.

Wat kun je verwachten?

Wij zorgen voor lekker eten en genoeg te doen deze uren. Te denken valt aan tafelvoetbal, tafeltennis, Play Station FIFA-toernooi en interactieve spellen. Bij al deze genoemde spellen vallen ook nog eens prijzen te winnen!

Verder hebben we een paar lounge hoeken waar je lekker kunt chillen, eten en Marokkaanse thee drinken. En uiteraard zorgen wij ook voor een goede avondmaal.

Besteed je avond nuttig

Ook al gaan wij dit jaar dus niet de wijk in, wij roepen wel iedereen op om de rust in onze stad te bewaren. Dus wil je je avond nuttig besteden en wil je de onderlinge banden versterken, kom dan naar ons (Fruitweg 5 in Den Haag) en geniet daarbij van het eten, drinken, sport en spel. Deelname is geheel gratis!

Tot maandag 31 december om 20:00u!

Bestuur stichting as-Soennah en
Team al-Yaqeen