Kom met ons mee op ʿOemrah!

11195

Eind december gaan we in shaa’ Allaah weer met ʿOemrah samen met Mekka-Reizen. Zoals altijd verzorgen we de reis volledig om het ons reisgenootschap zo prettig, leerzaam en onvergetelijk mogelijk te maken!

Met een goede dienstverlening, religieuze begeleiding, persoonlijke aandacht en goede kwaliteit hoog in het vaandel, gaan wij ons weer inzetten om iedereen in onze groep een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een reis voor klein en groot met de ʿOemrah daarin centraal. Een vakantie met workshops en islamitische lezingen na elk Fadjr-gebed in de gewijde moskeeën, en uiteraard excursies en recreatie!

Wat kun je verwachten?

We vertrekken op dinsdag 26 december 2017 met Turkish Airlines van Amsterdam naar Istanbul en stappen daar over op de vlucht naar Jeddah. De terugreis is op zaterdag 6 januari 2018 waarop wij vanuit Medina terug naar Istanbul reizen en overstappen op de vlucht naar Amsterdam.

De religieuze begeleiding wordt verzorgd door Sheikh Aboe Ismail. Iedereen heeft de mogelijkheid om de vrijdagpreken eenmaal in Mekka en eenmaal in Medina bij te wonen in de gewijde moskeeën. We verblijven de eerste zes nachten in Mekka (5-sterren Hotel Anjum) en de laatste 5 nachten in Medina (5-sterren Hotel Dar al-Hijra).

De excursies zullen plaatsvinden op plekken die een bijzondere rol in de islamitische geschiedenis hebben gespeeld. We zullen niet alleen over de plekken horen, maar er dus zelf ook staan. Denk hierbij aan de bijzondere plaatsen als de berg Oehoed, pelgrimsplaats ʿArafah en de allereerste moskee Qoebaa’. Ook doen we musea aan met bijzondere thema’s en een heerlijk ontspannen avond in de woestijn. Ga voor een impressie naar onze Facebook-pagina.

Prijzen

De prijzen voor deze prachtige reis zijn per persoon:

–       €1.750,- voor een vierpersoonskamer
–       €1.875,- voor een driepersoonskamer
–       €1.995,- voor een tweepersoonskamer

Voor contact of andere informatie verwijzen we je ook naar de website van Mekka-Reizen. Je kunt natuurlijk ook naar ze bellen op de nummers 010-212 1084 of 06-184 77 184. Of mail naar: info@mekka-reizen.com

Team al-Yaqeen
25 oktober 2017