Koranavond 2015 op komst!

4779

Aanstaand weekend, 30 en 31 mei, is het weer zover. De avond waar we een jaar lang op hebben moeten wachten. Een avond waarop de Koran centraal staat en gereciteerd zal worden door ’s werelds mooiste stemmen. Het belooft een avond te worden waar onze drukbezette zielen weer tot rust gebracht zullen worden.

De reciteurs

Dit jaar hebben we weer mensen uitgenodigd die wereldwijd bekend staan om hun mooie recitaties. Zo zal Sheikh Mishary Rashid al-Afasy inshaa’ Allaah aanwezig zijn en ons voordrachten doen uit de Edele Koran. Zo ook de reciteurs cOmar al-Qazaabirie, Al-cOeyoen al-Koeshie en Ahmad al-Khaalidie.

Wees erbij!

Vul je weekend met de Woorden van Allah en laat de Koran tot je doordringen, in hart en ziel. Reserveer zaterdag en zondag 30 en 31 mei vanaf het cAsr-gebed en houd het vrij, opdat jij mag meedingen in de beloning hierin en een kans hebt om jouw ziel tot rust te brengen en te reinigen.

Waar?

Moskee as-Soennah, Fruitweg 5 te Den Haag. Neem al je familie en vrienden mee en wees welkom! Ben je onverhoopt niet in staat om te komen? Volg de Koranavond dan live op www.al-yaqeen.com.

Bestuur stichting as-Soennah en
Team al-Yaqeen
22 mei 2015