Koranlessen gaan weer beginnen!

5343

De Profeet (vrede zij met hem) heeft gezegd: “De beste van jullie is degene die de Koran leert en deze onderwijst.”

(al-Boekhaarie)

Vanwege de grote rol die de Koran speelt in het leven van een moslim mag natuurlijk ook dit jaar de Koran niet ontbreken in ons lessenpakket. Vanaf 20 september 2014 gaat weer onze Hifdh-klas van start. De lessen staan dit jaar onder leiding van drie zeer vakkundige en ervaren Korandocenten die klaar staan om jou te ondersteunen en te begeleiden bij het correct lezen en memoriseren van de Koran. De lessen zullen iedere zaterdag en zondag tussen 17:00 tot 22:00 uur worden gegeven.

Ben je geïnteresseerd en wil jij je inschrijven, stuur dan een e-mail naar ar.instituut@al-yaqeen.com met de volgende gegevens: naam, adres, woonplaats, leeftijd, e-mail en telefoonnummer.

Voordat je werkelijk wordt toegelaten tot de Koranlessen zal er eerst een intaketoets worden afgenomen. Deze is bedoeld om te bepalen of jij over voldoende kennis en vaardigheden beschikt om aan deze klas deel te nemen. De kosten voor deze lessen bedragen € 110 per jaar.

Tot slot even een aandachtspunt: deze lessen zijn alleen bedoeld voor de broeders. Het programma van de zusters wordt binnenkort nog bekend gemaakt.

Let op! Ben jij één van onze Dacwah-dragers en/of één van onze 1000-dragers? Profiteer dan nu van 10% korting op je inschrijfgeld! Meld dit bij je inschrijving en geef je relevante gegevens mee. Ben je nog geen Dacwah-drager of 1000-drager, dan kun je dat nu alsnog worden door je hiervoor aan te melden!

Bestuur stichting as-Soennah
8 september 2014