Marokko.nl verslaat nieuws over Koranproject stg. As-Soennah

4018

Marokko.nl heeft verslag gedaan over het verblijf van al-Yaqeen in Suriname. Een delegatie van Team al-Yaqeen is daar momenteel om namens stichting as-Soennah Nederlandse Korans uit te delen.

Stichting as-Soennah heeft vijfhonderd Korans meegestuurd voor moskeeën en Islamitische organisaties aldaar. De broeders van al-Yaqeen ontmoetten daar zelfs de minister van Binnenlandse Zaken van Suriname aan wie zij een Nederlandse Koran èn een biografieboek van onze geliefde Profeet Mohammed (vrede zij met hem) overhandigden. “Daarmee laat al-Yaqeen zien hoe je eigenlijk dient om te gaan met spot richting onze Profeet,” aldus Marokko.nl.

In gesprek met Marokko.nl laat al-Yaqeen weten een geweldige week daar mee te maken. “We worden hier ongelofelijk goed ontvangen, ook door niet-moslims. De vraag naar de Korans is groot, omdat Surinamers over het algemeen niet willen geloven wat men in de media zegt over de Islam en moslims”.

Hoewel de stichting met honderden boeken naar Suriname vertrok, blijkt het aanbod de vraag niet aan te kunnen. Daarom gaan er op korte termijn meerdere zendingen naar Suriname, zo verslaat Marokko.nl. “Ook de minister was blij met het initiatief. Hij was dolblij dat een dergelijke Koran beschikbaar is en beaamde eveneens dat Surinamers liever zelf onderzoek doen”, aldus Belhachmi namens stichting as-Soennah.

Bron: Marokko.nl

Team al-Yaqeen
30 januari 2015