Meidenmiddag 2018!

9527

 

#VOLGEBOEKT#

 

Het is alweer een tijdje geleden, maar wij zijn in shaa’ Allaah weer terug met een superleuke activiteit voor onze kleintjes! Dit jaar organiseren wij een hele gezellige Meidenmiddag! Op zaterdag 24 november 2018 zijn meisjes van 7 t/m 10 jaar van harte welkom. Wij zullen de middag vullen met hele leerzame en gezellige activiteiten. Het thema is ‘Vriendschap’, waarbij wij het gaan hebben over hoe belangrijk vriendschappen zijn en wat Allah en de Profeet (vrede zij met hem) ons hierover hebben geleerd.

Officiële aankondiging

Om te voorkomen dat er ouders zijn die niet op tijd van deze Meidenmiddag wisten, kondigen wij deze daarom nu officieel aan. De inschrijfformulieren zullen pas aanstaande zondag 11 november online worden geplaatst. Vanaf 19:00 uur kunnen kinderen worden ingeschreven.

De Meidenmiddag

Spelenderwijs zullen wij samen met de meiden meer leren over vriendschappen en de vrienden van de Profeet (vrede zij met hem). Het programma is van 12:00u – 15:00u, waarbij wij de meiden een lekkere lunch zullen aanbieden.

Wij hopen zaterdag 24 november 2018 de meiden te mogen verwelkomen. Ons doel is dat zij deze dag naar huis gaan met een bagage aan kennis en motivatie om zich meer verbonden te voelen met Allah en de Islam.

Wees er snel bij!

De plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij. Om te voorkomen dat er kinderen een plek innemen van een ander of uiteindelijk niet komen, werken wij met reserveringen. Elke reservering krijgt een uniek nummer en gaat gepaard met een kleine bijdrage van €5,- per kind, welke bij aankomst contant of per pin betaald kan worden.

Wij vragen ouders vriendelijk om zich te houden aan de leeftijdscategorie. Tijdens de meidenmiddag worden enkel en alleen meiden toegelaten die 7 t/m 10 jaar zijn. Bij twijfel moet een ID-kaart getoond kunnen worden. Jongere of oudere meiden die aangemeld zijn, worden niet toegelaten op deze middag.

Moge Allah deze dag vruchtvol laten zijn en onze kinderen leiden op Zijn Weg en onze kinderen tot vrome dienaren maken die deze Oemmah groot zullen maken!

Zusters al-Yaqeen

Update: de inschrijvingen zijn op zondag 11 november 2018 om 19:00u geopend via deze link: https://al-yaqeen.com/meidenmiddag/

Update: na anderhalf uur vanaf de opening van de inschrijvingsmogelijkheid is het evenement volgeboekt. Inschrijvingen zijn vanaf nu dan ook niet meer mogelijk.