Morgen is het zover: de Berberse Conferentie!

3783

Na lang wachten is het morgen, 2 april 2015, eindelijk zover. De Berberstalige Conferentie gaat van start met als prachtig maar gewichtig thema: 'De geliefde Profeet (vrede zij met hem)'. De man die voor de moslims, wereldwijd, een man is die hun leven voorgoed veranderd heeft. Hij (vrede zij met hem) die de geschiedenis zodanig heeft beïnvloed met de Hulp van zijn Heer dat éénderde van de wereldbevolking in hem gelooft!

Voor ieder wat wils

Tijdens deze Islamitisch wetenschappelijke Conferentie zullen de lezingen in de Berberse taal gegeven worden, maar voor de Nederlandstaligen ook live vertaald naar het Nederlands! Wil jij hier gebruik van maken? Kom dan tijdens de lezingen naar onze moskee aan de Fruitweg 5 te Den Haag.

Vrijdagpreek

Ook zal op vrijdag 3 april de vrijdagpreek door niemand minder gegeven worden dan door de alom bekende Sheikh Mohammed Bounis. Deze preek zal door Aboe al-Haarith na het vrijdaggebed direct naar het Nederlands vertaald worden voor alle toehoorders.

Speciaal bezoek

Op zondag 5 april worden we tijdens de Conferentie ook geëerd door de komst van Sheikh Abdellah ibn ul-Madani uit Marokko. Zijn lezing zal in het Arabisch gegeven worden en eveneens live vertaald naar het Nederlands.

Wees erbij en vertel het voort!

Dit en nog veel meer kun je verwachten op onze aanstaande Conferentie. Een Conferentie die wederom belooft in het geheugen gegrift te blijven en de liefde voor onze Profeet zal versterken.

We zien jullie daarom graag vanaf aanstaande donderdag na Salaat ul-cAsr en neem kennissen, vrienden en familie mee!

Bestuur stichting as-Soennah
1 april 2015