Nationale Islamquiz 2018

3209

We hebben weer een primeur! Op zondag 3 juni aanstaande houden we de allereerste Nationale Islamquiz! Na het ʿAsr-gebed barst de strijd los!

Wat houdt het in?

We hebben 5 teams geselecteerd die het op die dag tegen elkaar op gaan nemen. Zij krijgen vragen toegespeeld over de Islam en moeten dat zo goed en zo snel mogelijk beantwoorden. En de winnaars gaan naar huis met een leuke prijs! Maar daar blijft het niet bij. Ook jij kan meedoen!

Kom naar de moskee!

Iedereen die in ons moskeegebouw aanwezig is tijdens de Nationale Islamquiz kan meedoen. Direct via hun mobiele smartphones kunnen zij ook de quizvragen beantwoorden. De snelste speler met de meeste juiste antwoorden wint die dag ook een prijs! Net als het winnende team.

Live-uitzending

Wij zenden de Nationale Islamquiz in shaa’ Allaah ook live uit via onze Facebook-pagina. Vanuit huis, of waar je ook live meekijkt, kun jij ook op de vragen antwoorden. Of maak er een hele familie-happening van en bind de strijd aan met je gezinsleden.

Wie via de live-uitzending meedoet zal echter niet in de prijzen kunnen vallen, vanwege de vertraging in de livestream. Deelnemers in de moskee zullen dan namelijk altijd sneller antwoorden.

Reden te meer dus om op 3 juni aanstaande met het ʿAsr-gebed in onze moskee te zijn aan de Fruitweg 5 in Den Haag.

Tot aanstaande zondag op de Nationale Islamquiz!

Team al-Yaqeen
29 mei 2018