Nederlandstalige conferentie: De Tekenen van het Uur

5059

Op 19 februari 2016 gaat onze jaarlijkse Nederlandstalige Conferentie weer van start! Drie dagen lang zullen wij middels o.a. lessen, lezingen, en een ‘talkshow’ onderwerpen behandelen die gaan over de Tekenen van het Uur. Tekenen die de komst van de Laatste Dag inluiden: de Dag waar iedere Boodschapper en Profeet voor heeft gewaarschuwd!

Het geloven in de komst van de Dag des Oordeels behoort dan ook tot één van de pilaren van Iemaan: datgene waar de moslim in dient te geloven. De komst van deze grote Dag is wat de moslims altijd voor ogen hebben, want zij weten dat zij zich op die Dag zullen moeten verantwoorden voor hun daden in dit wereldse leven.

Uit Barmhartigheid heeft Allah de komst van deze Dag in laten luiden door tien grote Tekenen en vele andere kleinere tekenen. Wat deze tekenen allemaal zijn, wordt tijdens onze Conferentie behandeld.

Kortom, een belangrijke en grootse Conferentie waar fundamentele kennis over het geloof wordt verkondigd en gedeeld. We zullen zo spoedig mogelijk ook komen met het programma en dit aan iedereen kenbaar maken.

Tot die tijd: houd je weekend van 19, 20 en 21 februari 2016 vrij en kom naar de Conferentie en geef je Iemaan een boost! Er zal geen live-uitzending zijn, dus komen is een must!

Team al-Yaqeen
2 februari 2016