Nederlandstalige conferentie: het aftellen is begonnen

3212

Nog vier dagen en het is zover. Dan begint onze Nederlandstalige conferentie met als titel: "De identiteit van een moslim". Het belooft inshaa'Allaah een leuke, maar vooral leerzame, conferentie te worden. In dit bericht vind je nog de laatste belangrijke mededelingen voor dit weekend.

Maaltijden

Er wordt driemaal daags gezorgd voor een maaltijd. Een ontbijt, lunch en avondmaal. Hoe laat die zijn, vind je in ons programma. Voor deze maaltijden wordt een kleine vergoeding gevraagd, dus neem voldoende geld mee.

Overnachting

Voor broeders is er de mogelijkheid om te overnachten. Kies je ervoor om te blijven overnachten, neem dan je slaapspullen mee, je toiletartikelen om je weer op te frissen en eventueel extra kleding.

Goed gedrag

Tijdens deze conferentie worden lessen en lezingen gegeven door leraren die hun woordjes goed voorbereiden voor jullie. Het betaamt je dan ook om de aandacht bij de les te houden en je correct op te stellen tijdens de Islamitische lessen en lezingen. Dit uiterst educatieve weekend staat ook in het teken van het leren kennen van je broeders en zusters, wees dan ook aardig en tolerant tegenover elkaar. En last but not least, volg de instructies van de organisatie en zijn vrijwilligers op om zoveel mogelijk de orde te handhaven.

Moge Allah dit een mooi, leerzaam en warm weekend maken. En moge Hij eenieder die hieraan deelneemt rijkelijk belonen.

Team al-Yaqeen
16 februari 2015