Nederlandstalige conferentie: nog even en het is zover

3346

Over nog geen twee weken is het al zover. Dan organiseren stichting as-Soennah en Team al-Yaqeen de Nederlandstalige conferentie met het thema: "De identiteit van een moslim".

Een conferentie waar de moslim middels leerzame lezingen, maar ook interactieve sessies, getoond wordt hoe zijn geloof in elkaar zit en hoe hij zich onderscheidt als moslim. Vele aspecten van het leven zullen daarbij ook besproken worden, zoals hoe de moslim is in zijn omgang met mensen, hoe hij is in zijn huwelijk, zijn opvoeding, zijn toewijding in het geloof, enzovoorts.

Later deze week zullen wij inshaa'Allaah het programma definitief maken en publiceren op onze website. Om jullie nog meer op de hoogte te brengen na ons laatste bericht hierover, kunnen we jullie alvast verklappen dat het ontspanningsmoment middenin de conferentie, de zaterdagmiddag, gereserveerd is voor een hele leuke activiteit! De broeders zullen na het Dhoehr-gebed gaan zaalvoetballen, en de zuster doen dan een cursus hennapainting!

Alle reden dus om te komen op deze leuke en tegelijkertijd leerzame conferentie!

De conferentie is van 20 t/m 22 februari 2015 en vindt plaats in onze moskee aan de Fruitweg 5 te Den Haag. Aanmelden is niet nodig en de entree is, zoals jullie van ons gewend zijn, geheel gratis!

Tot over elf dagen!

Team al-Yaqeen
9 februari 2015