Nieuw boek voor de Kids!

5983

Met gepaste trots presenteren wij ons nieuwe boek voor onze kindertjes. Het boek ‘Dua4Kids’ bevat 26 smeekbedes die onze kinderen moeten kennen en leren. In het teken van dit heugende nieuws organiseren wij een voorleesdag.

Het pakket bevat naast het boek ook een stickervel en een diploma. Telkens als het kind een smeekbede uit het hoofd heeft geleerd, kan hij of zij de bijbehorende sticker plakken op de Dua-diploma. Als het diploma volgeplakt is, dan kun je als ouder het kind belonen door zijn ingevulde wenslijstje in vervulling te laten gaan.

Wanneer is het boek te koop?

Zaterdag 1 oktober 2016 begint de verkoop van dit boek. Maar je kunt nu wel alvast je reservering doen via onze webshop. Verzendingen beginnen pas op 1 oktober. Vanaf die dag kunnen de boeken ook gekocht worden in onze moskee. Ook het diploma en stickervel kun je apart aanschaffen als je meerdere kinderen hebt.

Schrijf je kind in voor de Dua4Kids dag!

In het teken van de uitgave van dit boek organiseren wij op diezelfde dag, 1 oktober aanstaande, een voorleesdag. Van 11:00u tot 13:00u maken de kinderen kennis met de smeekbeden in de Islam en leren zij deze spelenderwijs. Aanmelding en inloop is van 10:30u tot 11:00u.

Ouders kunnen hun kinderen vanaf nu inschrijven op bijgaand inschrijfformulier. Ouders die hun kinderen voor deze dag inschrijven, hoeven het boek niet aan te schaffen. Met de €15,- inschrijfgeld krijgt hun kind dit pakket ter waarde van €10,- op de Dua4Kids dag mee. Op de Dua4Kids dag is er natuurlijk ook nog een hapje en een drankje.

Dus schrijf je kinderen deze week gauw in. De inschrijvingen stoppen op vrijdagmiddag 12:00u en kennen een maximum van 100 kinderen. Tot 1 oktober!

Team al-Yaqeen
25 september 2016