Nieuw!!! De al-Yaqeen agenda 2016!

4986

We hebben weer een leuk en nieuw product in onze schappen: de al-Yaqeen agenda 2016! Een praktische en leerzame agenda die je voor al je belangrijke afspraken kunt gebruiken!

Wat staat er allemaal in de al-Yaqeen agenda 2016?

De al-Yaqeen agenda 2016 begint in datering op 1 januari 2016 en eindigt bij 31 december 2016. Je kunt er vanzelfsprekend je afspraken in noteren, je huiswerkopdrachten en je belangrijke notities. De agenda is onder meer ook toegespitst op de Islamitische feestdagen, maar ook de schoolvakanties in 2016. Verder staat hij boordevol leerzame quotes, belangrijke gebeurtenissen in het leven van de Profeet (vrede zij met hem) en is dit alles in een kleurrijk design gegoten.

Deze prachtige agenda kost via onze webshop €10,- (excl. verzendkosten). Maak dus gauw gebruik van deze primeur en noteer voortaan je belangrijkste zaken in jouw al-Yaqeen agenda 2016 en neem hem overal mee! Bestel hem hier.

Speciale aanbieding voor de Dacwah-dragers

En vanwege de keiharde steun van onze Dacwah-dragers, krijgen zij deze agenda tegen een uiterst gereduceerde prijs. Dus ben je een Dacwah-drager, dan heb je van ons een e-mail gehad met een kortingscode. Bestel je de agenda middels deze kortingscode, dan krijg jij de agenda van ons toegestuurd tegen het symbolische bedrag van €2,50!

Ben je nog geen Dacwah-drager en wil je de agenda ook? Word dan nu Dacwah-drager en krijg de agenda geheel gratis! Klik hier om Dacwah-drager te worden.

Ga 2016 in met de nieuwe en overzichtelijke al-Yaqeen agenda!

Wassalaam

Team al-Yaqeen
12 december 2015