Nieuw gebedsboekje van Aboe Ismail!

3604

Goed nieuws! Het nieuwe boek van Aboe Ismail “Hoe verricht ik het gebed” is vanaf nu verkrijgbaar! Voor de zeer schappelijke prijs van €5,- kun je het boek via onze webshop aankopen.

Waarom dit boek?

Het onderhouden van het gebed is één van de belangrijkste zuilen van de Islam. De moslims is verplicht om het vijf keer per dag te verrichten volgens het voorbeeld van de Profeet (vrede zij met hem) en op de vastgestelde tijden.

In dit boek wordt stapsgewijs uitgelegd hoe het gebed verricht dient te worden. Door middel van illustraties, fonetische teksten én de Nederlandse vertaling van dat wat gereciteerd moet worden.

Dit boek kan gebruikt worden door moslims die nog niet bekend zijn met de voorschriften van het gebed. Maar ook door moslims die het gebed al verrichten en hun gebed willen toetsen aan het voorbeeld van de Profeet (vrede zij met hem), en daar waar nodig het willen verbeteren.

Speciale aanbieding voor Dacwah-dragers

Ben je Dacwah-drager, dan krijg jij een leuke korting op dit boek! Hou je mail in de gaten, want dit weekend ontvang je hierover nog een bericht inshaa Allaah. Nog geen Dacwah-drager? Word dat dan hier en geniet ook van vele kortingen en aanbiedingen!

Dus wacht niet langer en bestel je gebedsboek hier.

Team al-Yaqeen
29 januari 2016