Nieuw gedrukt boek voor 50% korting!

3932

Al onze Dacwahdragers hebben vandaag een mail toegestuurd gekregen. In deze mail krijgen zij allemaal 50% korting aangeboden op het nieuw binnengekomen boek van Aboe Ismail: “Een greep uit het gedrag van de Profeet (vrede zij met hem)”. Het betreft alweer de derde druk van dit boek, tabaarakAllaah.

Onze Dacwahdragers krijgen deze en vele andere aanbiedingen en mogen hier ruiterlijk gebruik van maken, omdat wij dankzij hun onophoudelijke financiële steun de Dacwah naar een hoger niveau tillen. Eén van de privileges van het zijn van een Dacwahdrager.

Moge Allah hun donaties en hun aankopen zegenen en hen rijkelijk belonen voor hun onvoorwaardelijke steun aan al-Yaqeen.

Ben jij zelf nog geen Dacwahdrager en wil jij ook gebruik maken van deze en andere privileges en aanbiedingen? Word dan hier een nieuwe Dacwahdrager.

Team al-Yaqeen
14 juni 2015

Een greep uit het gedrag van de Profeet (vrede zij met hem), 3e druk.
Degene die het dichtst bij de Profeet (vrede zij met hem) staat op de Dag des Oordeels is hij of zij die in het bezit is van het beste gedrag. De essentie van dit beknopte werk is het geven van een kort overzicht van het gedrag van de Profeet Mohammed (vrede zij met hem) en het op weg helpen van de lezer om zich dit voortreffelijke gedrag toe te eigenen. Dit boek kent inmiddels al een derde druk en is zeer goed ontvangen door de lezer. Vooral de toegankelijkheid en het belang van het betreffende onderwerp spreken veel mensen, moslims en niet-moslims, heel erg aan.

Webshop al-Yaqeen is een webshop zonder winstoogmerk. Alle opbrengsten zetten wij in om de kosten te dekken en Dacwah-activiteiten te ontwikkelen en te organiseren.
Bezoek nu onze webshop.