Nieuwe indeling volgeboekte Kinderconferentie 2015

2819

Op woensdag 8 april maakten we bekend dat de kinderconferentie 2015 eraan zat te komen. En binnen drie uur waren we helemaal volgeboekt! Tot grote genoegen van de organisatie, want blijkbaar is deze activiteit erg in trek bij de kleine moslims! Dit motiveert ons om nog meer kinderactiviteiten te organiseren.

Wij hebben in totaal 240 inschrijvingen ontvangen. Dit is meer dan eigenlijk de bedoeling was. In eerste instantie zou de ochtendgroep uit jongens en meisjes bestaan en de middaggroep alleen uit meisjes. Maar vanwege de grote toestroom van aanmeldingen hebben we een andere verdeling gemaakt, anders hadden we veel kinderen moeten weigeren. En dat konden we niet over ons hart halen. Aan de hand van dit aantal hebben we daarom de volgende verdeling gemaakt:

Ochtendgroep: Jongens en meisjes van 4 tot en met 6 jaar.
Middaggroep: Jongens van 7 jaar en meisjes van 7 tot en met 12 jaar.

De ochtendgroep begint om 09.00 uur en eindigt om 13.00 uur. Uw kind moet uiterlijk 09.30 uur bij de receptie zijn aangemeld.

De middaggroep begint om 14.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Uw kind moet uiterlijk 14.30 bij de receptie zijn aangemeld.

De ouders die op tijd waren met inschrijven hebben een uitnodiging via de mail ontvangen. Wij hopen dat onze kinderen een onvergetelijke dag zullen beleven, met veel leer- en speelplezier.

Voor de ouders die helaas net te laat waren met aanmelden, wees niet getreurd. Tijdens de Ramadan 2015 staat er weer een Kids-Iftaar gepland inshaa’ Allaah. Houd daarom de website goed in de gaten om op tijd te zijn met aanmelden. Hierover volgt binnenkort meer informatie inshaa’ Allaah.

Wassalamoe calaikoem
Zustercommissie al-Yaqeen
11 april 2015