Nieuwe lichting Dacwahklas

3905

Twee jaar geleden is binnen onze stichting een groep leerlingen begonnen aan een driejarig ontwikkeltraject op het gebied van Dacwah. Deze groep heeft de afgelopen tijd een grote schat aan kennis verworven en is zich op dit moment aan het voorbereiden op het grote werk van Dacwah.

Binnenkort zullen de vruchten van deze mooie lichting gepresenteerd worden aan het Nederlandstalige publiek: nieuwe Islamdocenten en –predikers die over verschillende plaatsen in het land worden ingezet.

Nieuwe lessen

Eind oktober 2014 zullen binnen stichting as-Soennah de Islamlessen worden hervat. Deze lessen zullen als voortraject dienen voor een nieuwe aanvoer aan dieners van de Dacwah. In twee jaar tijd worden de leerlingen klaargestoomd voor onze volgende Dacwahklas.

Dus heb jij de ambitie om een bijdrage te leveren aan de Dacwah of wil je gewoon kennis opdoen over je geloof, hou dan onze website de komende tijd goed in de gaten. Want binnenkort komen wij met meer informatie over dit voortraject en de inschrijvingsprocedures.

Let op! Ben jij één van onze Dacwah-dragers en/of één van onze 1000-dragers? Profiteer dan nu van 10% korting op je inschrijfgeld! Meld dit bij je inschrijving en geef je relevante gegevens mee. Ben je nog geen Dacwah-drager of 1000-drager, dan kun je dat nu alsnog worden door je hiervoor aan te melden!

Bestuur stichting as-Soennah