Nieuwe site over de Profeet Mohammed

4209

Om onze geliefde Profeet Mohammed (vrede zij met hem) meer naamsbekendheid te geven en zijn echtebeeld naar buiten te brengen, hebben we als team al-Yaqeen een nieuwe website gelanceerd. Deze staat geheel in het teken van de Profeet Mohammed en is via deze linkte raadplegen. De informatie erop is zodanig geschreven dat het makkelijk toegankelijk is voor zowel moslims als niet-moslims, en voor zowel jong als oud.

De recentelijke gebeurtenissen geven helaas weer aan dat de onwetendheid over onze Profeet Mohammed ontzettend groot is. Dit is niet alleen op te maken uit de schofferende cartoons, maar ook uit de reacties van sommige mensen hierop. De reacties waren soms nog kwetsender voor de moslims dan de cartoons zelf.

Daarom besloten wij de site dewaremohammed.nl op te richten waar iedereen informatie kan vinden en kennis en inspiratie kan opdoen over onze Profeet.

Als je na het lezen van deze website nog meer informatie wil over Mohammed (vrede zij met hem), dan is het zeker aan te raden om de biografie van de Profeet via onze webshop aan te schaffen. Voor de niet-moslims is deze momenteel zelfs gratis te verkrijgen! Zie hiervoor:  http://al-yaqeen.com/nieuws/nieuws.php?id=2584

Team al-Yaqeen
22 januari 2015