cOemrah in december, ga je mee?

7857

Komende wintervakantie gaan we in shaa’ Allaah weer met cOemrah. Ga je mee? In samenwerking met Mekka-Reizen organiseren we ook dit jaar weer in december een cOemrah-reis.

Samen met Mekka-Reizen streven wij er altijd naar om onze reizigers een goede dienstverlening te bieden waarbij begeleiding, persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een reis voor klein en groot waarbij de cOemrah centraal staat en gecombineerd wordt met excursies, lezingen en recreatie.

Begrip

Onze cOemrah-reizen zijn, met dank aan Allah, een begrip in Nederland geworden en onze reisgenoten zijn altijd super enthousiast wanneer ze geweest zijn, en blijven de vurige wens koesteren de cOemrah nog eens met ons mee te maken.

Wat kun je verwachten?

Het verblijf is van 27 december 2016 tot en met 7 januari 2017. De gehanteerde prijzen voor deze reis per persoon zijn:

–       €1.590,- voor een vierpersoonskamer
–       €1.725,- voor een driepersoonskamer
–       €1.850,- voor een tweepersoonskamer

De religieuze begeleiding wordt verzorgd door Imam Aboe Ismail. De reis bestaat uit uitjes, excursies en nog veel meer speciaals! Alle reisgenoten hebben de mogelijkheid om de vrijdagpreken in zowel Mekka als Medina bij te wonen in de gewijde moskeeën.

Korting!

En ben je één van onze Dacwah-dragers of 1000-dragers (van stichting as-Soennah), dan kun je profiteren van €100,- boekingskorting! Dus boek gauw via Mekka-Reizen.

Voor contact of andere informatie verwijzen we je ook naar de website van Mekka-Reizen. Je kunt natuurlijk ook naar ze bellen op de nummers 010-212 1084 of 06-184 77 184. Of mailen naar: info@mekka-reizen.com

Team al-Yaqeen
7 november 2016