Officiële aankondiging Kids Iftaar 2016

3806

Updat 16 juni 2016, 22:00: De inschrijvingen voor de Kids Iftaar is nu gesloten. We zaten binnen 2 uur al vol maa shaa Allaah! Voor wie het gemist heeft, niet getreurd. Er komen nog kinderevenementen aan inshaa Allaah.

Tegenwoordig is onze moskee eraan gewend en kunnen de kinderen niet wachten tot het er de tijd voor is. Moeders vragen er al maanden naar en vaders worden alvast opgetrommeld om vervoer te regelen. Waar hebben wij het over? Onze super leuke en leerzame Kids Iftaar 2016!

Dit jaar valt de Kids Iftaar op zaterdag 25 juni 2016.

Officiële aankondiging

Om te voorkomen dat er ouders zijn die niet op tijd van deze Kids Iftaar wisten, kondigen wij de Kids Iftaar daarom nu officieel aan. Het inschrijfformulier zal pas aanstaande donderdag 16 juni online worden geplaatst, waarmee vanaf 20:00 uur kinderen dan kunnen worden ingeschreven. Wees er snel bij want vol is vol! En de ervaring leert dat dat heel snel gaat.

De KidsIftaar is voor:
– jongens van 6 en 7 jaar en
– meisjes van 6 t/m 12 jaar

De Kids Iftaar

De kinderen zullen inshaa' Allaah een ontzettend leuke avond meemaken, waarin zij spelenderwijs meer leren over de Ramadan. Naast een mooie lezing met quiz, zullen de kinderen verschillende (knutsel)activiteiten doen, compleet in Ramadan-thema!

Wij willen de ouders wel meegeven dat de kinderen niet verplicht zijn om te vasten, al is het wel leuk als zij voor een keertje een paar uur, een halve dag of zelfs langer meevasten als zij dat aankunnen. De kinderen zullen tevens voor het Maghrib-gebed niets te eten of te drinken krijgen. Wij zullen gezamenlijk ontvasten en eten met Maghrib. Zorg er daarom voor dat uw kind thuis iets eet en drinkt om gedurende de avond geen honger of dorst te krijgen.

We zullen verder gezamenlijk het Maghrib gebed verrichten. Komt uw kindje met Woedoe’ naar de Kids Iftaar?

Ons doel is dat de kinderen deze avond naar huis gaan met een bagage aan kennis en motivatie om zich meer verbonden te voelen met Allah en de Islam. En natuurlijk met veel plezier de Ramadan beleven.

Dresscode

Dit jaar zien wij graag dat de kinderen in hun mooiste outfit komen! Er zal voor de meisjes een modeshow worden gehouden waarbij iedereen mee mag doen. Wij verheugen ons nu al op de prachtige jurkjes, mooie sieraden en glinsterende schoentjes! Natuurlijk zien we ook graag de jongetjes in hun mooie pakken!

Wees er snel bij!

De plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij. Om te voorkomen dat er kinderen een plek innemen van een ander of uiteindelijk niet komen, werken wij met reserveringen. Elke reservering krijgt een uniek nummer en gaat gepaard met een kleine bijdrage van €10,- welke via iDeal betaald kan worden. De inschrijvingen zijn na de betaling pas definitief.

Let op! Lees tijdens het inschrijven alles goed door om te voorkomen dat een inschrijving verkeerd gaat.

Het programma en aanvullende informatie volgen tezamen met het inschrijfformulier.

Moge Allah deze avond vruchtvol laten zijn en onze kinderen leiden op Zijn Weg.

Wassalamoecalaikoem,

Zusters al-Yaqeen

 

Update 16 juni 2016, 20:00u: De inschrijvingen zijn nu geopend. Je kunt je kind inschrijven via deze link: https://al-yaqeen.com/kidsiftaar

Updat 16 juni 2016, 22:00: De inschrijvingen voor de Kids Iftaar is nu gesloten. We zaten binnen 2 uur al vol maa shaa Allaah! Voor wie het gemist heeft, niet getreurd. Er komen nog kinderevenementen aan inshaa Allaah.