|
03:48
Den Haag | Fadjr
gebedstijdMiddel 13gebedstijd
Middel 7
03:48
Middel 6
05:16
Middel 5
13:50
Middel 2
18:08
Middel 4
22:08
Middel 3
23:36
Alle gebedstijden
Omarm nieuwe moslims in onze gemeenschap

Eén van de voordelen van het bidden in de moskee is dat je als één van de eersten meedingt in het verrichten van het goede. Zo hebben wij afgelopen vrijdagavond een speciale inzameling gehouden voor de bekostiging van Bekeerlingen pakketten. Deze kans willen we onze volgers natuurlijk niet ontnemen in deze laatste dagen van deze mooie maand Ramadan.

In onze moskee alleen al bekeren zich tientallen personen per jaar, Allaahoemma baarik. Onze stichting geeft hun bij hun bekering een gratis Bekeerlingen pakket. Ook zijn er jaarlijks ruim 300 geïnteresseerden in de Islam die elk ook zo’n pakket krijgen. En deze groepen worden ieder jaar steeds groter. Al deze mensen krijgen van ons gratis een Bekeerlingen pakket. De kosten voor deze pakketten zijn zo’n €90,- per stuk.

Dat wij dus behoefte hebben aan financiële steun van jullie hierin moge duidelijk zijn. De rest nemen wij op ons, zoals het drukken van de boeken, het organiseren van Bekeerlingen dagen, het verspreiden van informatie aan geïnteresseerden en het intensief begeleiden van nieuwe moslims.

Draag jij ook je steentje bij in dit immens belangrijk onderdeel van ons geloof? Reken dan op de overweldigende beloning hiervoor van Allah.

Doneer via deze link jouw gewenste bedrag en kies voor Bekeerlingen pakket en ding alsnog mee in de beloningen hiervoor. En weet dat je op de Dag des Oordeels verblijd zult raken vanwege je donatie voor dit doel. Moge Allah je rijkelijk belonen.

Team al-Yaqeen

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter