Onze gratis-biografie actie

5010

Als reactie op de beledigende cartoons, waarmee sommige mensen de Profeet Mohammed (vrede zij met hem) hebben proberen te schofferen, besloten wij sinds afgelopen zondag de niet-moslims in Nederland en België een gratis boek te geven over het leven van onze Profeet (vrede zij met hem) die voor de meerderheid van hen nog onbekend is.

Wij hoopten stiekem dat onze actie een succes zou worden, maar wat wij de laatste twee dagen hebben meegemaakt overtreft alle verwachtingen. In twee dagen tijd ontvingen wij duizenden bestellingen en e-mails van mensen die onze Profeet werkelijk willen leren kennen, hun steunbetuigingen overbrengen, de moslims een hart onder de riem steken, het boek als lesmateriaal op school willen gebruiken, hun kinderen daarmee met ons geloof bekend willen maken en mensen die al een tijdje met de gedachte spelen om zich tot de Islam te bekeren en hopen dat deze biografie de doorslag zal geven.

Daarom maken wij ook graag gebruik van de gelegenheid om alle mensen die ons de laatste dagen hebben gemaild hartelijk te bedanken. Bedankt voor al jullie mooie berichten. Met deze berichten van jullie laten jullie zien dat er nog steeds in Nederland heel veel mensen zijn die kiezen voor saamhorigheid en binding en niet voor tweedracht en verdeeldheid. Mensen die inzien dat we elkaar nodig hebben om te kunnen groeien. Groeien naar een sterke en hechte samenleving waarin plaats is voor iedereen.

Tot slot willen wij even aangeven dat vanwege de duizenden bestellingen, wij toch enige vertraging ondervinden in het afhandelen van alle aanvragen. Daarom hopen wij op uw begrip als de bestelling later komt dan u van ons gewend bent. Wel zijn wij van plan om iedereen die ons heeft gemaild, binnen twee á drie weken het biografieboek toe te sturen.

Ook willen wij zeggen dat geïnteresseerde niet-moslims nog steeds hun bestelling kunnen plaatsen door een mail te sturen naar shop@al-yaqeen.com met #gratisbiografie als onderwerp. Vergeet niet om daarbij je naam en adres te vermelden. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

En wij wensen iedereen die het boek krijgt heel veel leesplezier, wijsheid en inzicht toe.

Deze actie steunen?

Wil jij deze actie van ons steunen en een graantje meepikken in deze goede zaak? Doneer dan giraal een bijdrage aan:

Stichting as-Soennah
o.v.v.: gratis biografie
IBAN:
NL13 INGB 0660 3838 37
BIC: INGBNL2A

Of lever je bijdrage gewoon via iDeal op onze homepage.

Bestuur moskee as-Soennah en
Team al-Yaqeen
20 januari 2015