Open Dag al-Yaqeen lessen voor zusters

5041

De lessen voor de zusters starten dit jaar weer. Vanaf vrijdag 9 februari 2018 zullen ze van start gaan.

Open dag

Om jullie goed te informeren over onze lessen organiseren wij op zaterdag 3 februari 2018 een Open Dag. Het programma start direct na het Dhoehr-gebed. Op die dag zullen wij al onze docentes voorstellen aan de zusters, geven wij een korte presentatie van de inhoud van de vakken en krijgen de zusters een goed beeld van wat zij van ons onderwijs kunnen verwachten. Wij zullen de lesmethode per vak behandelen en aangeven welk niveau je kunt bereiken na een jaar les te hebben gevolgd bij ons.

Vakken

Wij bieden komend periode de volgende vakken aan op vrijdagavond.

Vak Tijden
Arabisch 1 Beginner 17:00-18:30
Arabisch 2 Gevorderd 18:30-20:15
Arabisch 3 Vergevorderd 17:00-19:00
Tajweed 1 Beginner 17:00-19:00
Tajweed 2 Gevorderd 19:15-21:00

Het lesgeld voor een hele periode bedraagt per vak €60,- (exclusief boeken). Kies je een tweede vak erbij, dan kost dit tweede vak slechts €40,-.

Inschrijvingen

Tijdens de Open Dag kunnen zusters zich inschrijven voor de vakken die wij aanbieden. Wij zullen de inschrijvingen niet meer online aanbieden. Wees er dus bij en schrijf je snel in. Kun je niet aanwezig zijn die dag? Wij organiseren nog een aantal andere inschrijfdagen waarop zusters naar de moskee kunnen komen om zich in te schrijven. Deze zullen wij na de Open Dag bekend maken in shaa’ Allaah. Dit hangt namelijk af van de hoeveelheid zusters die zich hebben ingeschreven op de Open Dag en of er nog plek is of niet. Wees er daarom snel bij!

Betalingen

Ten behoeve van een kloppende administratie en het volbrengen van de inschrijvingen, dienen zusters die zich als leerling aanmelden voor onze lessen het volledige lesgeld af te dragen.

Alle geïnteresseerde zusters zien we dus graag op zaterdag 3 februari 2018, rond de klok van 13:00u in onze moskee aan de Fruitweg 5 in Den Haag.

Was-Salamoe ʿalaykoem
Zusters al-Yaqeen