Overzicht lessen as-Soennah 2014-2015

5224

Wederom zijn we weer druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe schooljaar. Hieronder vind je een overzicht van alle lessen die binnenkort weer gaan beginnen.

Met dit bericht willen wij meteen het verheugende nieuws melden dat onze Dacwah-dragers en 1000-dragers nu kunnen profiteren van 10% korting op het te betalen lesgeld!

Lessen Islam

Eind oktober begint een 2-jarig traject voor broeders en zusters dat moet leiden tot een nieuwe lichting van dieners van de Dacwah. Inmiddels kun je het vakaanbod en informatie voor het inschrijven terugvinden op onze website.

Koranlessen

Ook dit jaar ontbreken de Koranlessen niet in ons lessenpakket. Vanaf 20 september 2014 is onze Hifdh-klas van start gegaan. De lessen staan dit jaar onder leiding van drie zeer vakkundige en ervaren Korandocenten die klaar staan om de leerling te ondersteunen en te begeleiden bij het correct lezen en memoriseren van de Koran. De lessen vinden iedere zaterdag en zondag plaats tussen 17:00 tot 22:00 uur. Meer info vind je hier.

Lessen Arabische taal

Naast het 2-jarig traject worden er ook Arabische taallessen voor broeders verzorgd. Deze lessen worden georganiseerd in samenwerking met Stichting ARVAT (Arabisch voor anderstaligen). De lessen zullen in de week van 15 oktober 2014 starten. Voor meer informatie bezoek onze website.

Introductie Islam

Ook begint op 10 oktober aanstaande de nieuwe module 'Introductie Islam'. Deze lessen kennen een vrije inloop en is daarom iedere vrijdag vanaf 16:00u bij te wonen in onze gebedsruimte, voor alle broeders en zusters vanaf 13 jaar. Deze lessen kunnen kosteloos gevolgd worden.

Het volledige lesprogramma van de zusters is momenteel nog in de maak en komt binnenkort online. Hou onze site dus goed in de gaten.

Wij van stichting as-Soennah vragen Allah om dit weer een leerzaam jaar te laten zijn waarin de Islamitische kennis verspreid wordt onder de moslimgemeenschap, opdat de onwetendheid bestreden wordt en het Licht van het Geloof nog sterker gaat schijnen.

Bestuur stichting as-Soennah
23 september 2014