Primeur! De allereerste: Ouderendag

4307

Voor het eerst in onze geschiedenis organiseren wij een ‘Ouderendag’. Een dag die in het teken staat van onze ouderen. Wij zullen die dag ons inzetten voor onze ouderen. Lezingen zullen er verzorgd worden in hun moedertaal (Riffijns) en geheel inhoudelijk gericht zijn tot hen. Zij zijn immers onze vaders, onze moeders en onze grondleggers, en zij verdienen dit dan ook. Waar wij nu staan, hebben we te danken aan hen.

Aan onze ouders hebben wij op deze dag de boodschap: Je bent nooit te oud… nooit te oud om te leren, te oud om kennis op te doen, te leren lezen en schrijven, Koran te leren, fouten te corrigeren, positief te veranderen, iets te betekenen voor de maatschappij, productief te zijn, te bewegen, gezond te leven, noem het maar op.

Zondag 12 november 2017 direct na het ʿAsr-gebed tot aan het Maghrib-gebed zullen Sheikh Ahmed Taalib en Sheikh Nourdine Talhaoui lezingen in het Riffijns verzorgen.

De dag vindt plaats in onze moskee aan de Fruitweg 5 te Den Haag. Vertel het voort, kom met je ouders mee en neem je ooms, tantes, oma’s en opa’s mee!

Bestuur stichting as-Soennah en
Team al-Yaqeen
29 oktober 2017