Rabbijn roept op tot moslimgenocide

4418

Een Amerikaanse rabbijn heeft opgeroepen moslims uit te roeien in een 'heilige kruistocht'. De uitspraken haalden de kranten gek genoeg niet.

Rabbijn Shalom Lewis uit Georgia preekte op 29 september tijdens de viering van Rosh Hashana dat moslims schuldig zijn aan terrorisme en dat zij moeten worden uitgeroeid. Drie jaar geleden vergeleek hij, eveneens in een preek ter ere van Rosh Hashana, moslims met nazi's. "Drie jaar later, op dezelfde dag op dit podium roep ik niet dat ze komen, ik roep dat ze er al zijn", zei de jood. Lewis schatte het aantal moslims in op 1 miljard en voegde toe dat 5% toegewijde terroristen en moordenaars zijn.

"Ik was opgelucht toen ik hoorde dat het slechts 5% is", zei hij om even later toch te zeggen dat alle moslims schuldig zijn aan terrorisme. "Maar wat mij stoort, is de vraag waar die 950 miljoen andere moslims zijn, die geen terroristen zijn? Ik wil geloven dat ze er zijn, maar waar zijn ze? Een stille vennootschap is geen vennootschap… De meeste Duitsers waren geen nazi's maar dat maakt niet uit. De meeste Russen waren geen stalinisten, maar dat maakt niet uit. De meeste moslims zijn geen terroristen, maar dat maakt niet uit", aldus de rabbijn.

Bron:Modoweiss.net en Marokko.nl

Team al-Yaqeen
15 oktober 2014