Ramadanschool 2015

4002

Als je aan de maand Ramadan denkt, dan denk je aan de Koran. Daarom organiseert stichting as-Soennah in samenwerking met Team al-Yaqeen voor de allereerste keer een Ramadanschool. Een speciaal op de Koran gerichte opleiding, gegeven door onze beste Korandocenten.

Broeders van 16 jaar en ouder kunnen zich hiervoor vanaf vandaag inschrijven. Gedurende de hele maand Ramadan kunnen zij één-op-één begeleiding krijgen bij het memoriseren van (delen van) de Koran. Hiervoor worden dagelijks tussen 10:00 uur ’s ochtends tot het Maghrib-gebed onze beste Korandocenten beschikbaar gesteld. Iedereen bepaalt zelf hoeveel hij memoriseert. Er kan gekozen worden tussen één, twee, drie, vijf of tien Djoez’. Voor broeders die van buiten Den Haag komen is er Iftaar, Soehoer en mogelijkheid tot overnachting in de moskee, en dit alles gratis en voor niets!

Meld je dus onmiddellijk aan via: ramadanschool@al-yaqeen.com en beleef een onvergetelijke Ramadan met als hoogtepunt een intense en mooie ontmoeting met het Boek van Allah. Moge Allah ons de maand Ramadan doen bereiken in staat van godsvrucht, en moge Allah ons berouw en al onze goede daden accepteren.

Bestuur stichting as-Soennah en
Team al-Yaqeen
4 juni 2015