Stichting as-Soennah staakt voorlopig al haar activiteiten

3061

Beste bezoekers en volgers,

De Haagse moslimgemeenschap is de afgelopen dagen opgeschrikt. Via verschillende kanalen hebben wij vernomen dat tientallen bezoekers van verscheidene moskeeën, ondanks dat sommigen de RIVM maatregelen in acht hebben genomen, toch besmet zijn geraakt met het Coronavirus. Er is zelfs een sterfgeval te betreuren.

Stichting as-Soennah neemt de veiligheid en het welzijn van haar bezoekers uiterst serieus. Daarom brengen wij het volgende bericht naar buiten.

Stoppen activiteiten
Door deze zorgelijke ontwikkelingen heeft Stichting as-Soennah besloten per direct tijdelijk haar online activiteiten te staken. Dit betekent dat online gebeden, de online vrijdagpreek en de online lezingen tot nader order niet plaats zullen vinden in onze moskee. Uiteraard zijn we nog wel per e-mail en tijdens ons telefonisch spreekuur bereikbaar.

We doen dit om onze imams, gebedsoproeper en ons mediateam in bescherming te nemen, en mogelijke verspreiding tegen te gaan.

Begrip
Wij realiseren ons dat dit niet fijn is om te horen, maar vragen u toch alle begrip hiervoor. Wij als stichting willen onze uiterste best doen om verspreiding in onze samenleving terug te dringen, zodat wanneer wij straks weer opengaan dit veilig kan.

Daʿwah
Momenteel beraadt Team al-Yaqeen zich hoe het online aanbod van lessen en lezingen toch door kan blijven gaan. We willen dat onze online volgers in ieder geval kennis kunnen blijven opdoen. De lijn die we hebben getrokken de afgelopen twee maanden is bij een grote groep mensen goed in de smaak gevallen. Dat willen we vasthouden.

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Bestuur stichting as-Soennah