Thema-avond: Moslim in relatie tot…

11256

De laatste Thema-avond in ons jaarprogramma staat al weer voor de deur. Wat vliegt de tijd toch voorbij. In deze laatste Thema-avond belichten we de overige relaties die de moslim heeft in zijn leven, zoals buren, collega’s, vrienden, familie, niet-moslims en andersdenkenden.

Ook zullen we een aantal essentiële eigenschappen uitlichten om een goede relatie op te bouwen en te onderhouden. Denk daarbij aan eigenschappen zoals eerlijkheid, verdraagzaamheid, tolerantie en betrouwbaarheid. Hoe pas je deze nuttige eigenschappen toe in je dagelijkse relaties, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van je identiteit als moslim? Wij als moslims zijn immers ambassadeurs van onze religie en dienen altijd het goede voorbeeld te laten zien en ons bij onze waarden en normen te houden.

Op zaterdag 16 maart aanstaande zullen broeder Saif en Ustaadh Rafik wederom aan de hand van stellingen ingaan op dit thema, waarbij we afgaan op jullie input op die stellingen.

We zien jullie dus graag op zaterdag 16 maart bij ons in de moskee aan de Fruitweg 5 in Den Haag. Het programma begint om 18:00u en eindigt rond 20:30u. Voor hapjes en drankjes wordt zoals altijd door ons gezorgd. Tot dan in shaa’ Allaah!

Team al-Yaqeen