Uitnodiging: officiële opening nieuwe vleugel

1791

Middels dit bericht willen wij iedereen van harte uitnodigen om bij de officiële opening te zijn van onze nieuwe vleugel aan ons moskeegebouw! Na een jaar hard zwoegen, kunnen we jullie nu met trots dit nieuwe deel van ons pand laten zien.

De vleugel bestaat uit multifunctionele ruimtes die voorzien zijn van moderne technologische snufjes, infrarood verwarming, overlegruimten, een pantry en een geheel nieuw ventilatiesysteem. Zoals bekend investeert onze stichting in een groen en duurzaam moskeegebouw. Deze vleugel voldoet daar dan ook geheel aan.

Voor de uitnodiging, rondleiding en presentatie trekken we speciaal twee dagen uit. Op zaterdag 22 september 2018 kunnen de mannen deze vleugel komen bezoeken en erin rondkijken. Zondag 23 september 2018 zijn de vrouwen aan de beurt. Het programma is op beide dagen van 12:00u tot 17:00u en de centrale presentaties beginnen na het Dhoehr-gebed.

Je kan gerust de tijd nemen om rond te lopen, er zullen hapjes en drankjes zijn én er is de mogelijkheid om je in te schrijven voor diverse lessen die gegeven worden in de moskee voor jong en oud, mannen en vrouwen.

Dit prachtige moment willen we natuurlijk met iedereen delen. Neem dus je vrienden en familie mee om getuige te zijn van deze officiële opening! Tot aanstaand weekend in shaa’ Allaah!

Bestuur stichting as-Soennah