Update actie vluchtelingekamp

6207

De actie voor de Syrische vluchtelingen in az-Zactarie is nog steeds in volle gang. Hierbij berichten wij jullie van de huidige stand van zaken.

Vanavond om 19.00u Nederlandse tijd staat er een tv-uitzending op het programma van de Arabische zender Shaamoenaa. Aan deze uitzending neemt Sheikh dr. Rachid Nafi deel.

Vervolgens staat aanstaande dinsdag de tweede oplevering van 30 woonwagens op het programma. Sheikh dr. Rachid Nafi zal erop toezien dat alles goed verloopt en wij zullen op beeld hier verslag van doen.

Verder kunnen we jullie berichten dat na de gesprekken met de stichting al-Kitaab was-Soennah Association, wij aanstaande woensdag onze actie “jullie behoren tot ons” (Antoem minnaa) zullen voortzetten. Stichting as-Soennah doet dit in samenwerking met stichting al-Yateem en al-Yaqeen. Er zullen dan voedselpakketten, bedden, matrassen, kussens en zittapijten aan 1000 vluchtelingen worden uitgedeeld. De oplagen zijn:

– 1000 voedsel pakketten; – 1000 kussens; – 1000 bedden en; – 200 zittapijten.

Dit is allemaal met de Wil van Allah tot stand gekomen, en uiteraard door jullie donaties. Wij zullen jullie van tijd tot tijd inshaa’Allaah op de hoogte houden middels beeldmateriaal en commentaar. Blijf daarom onze benefiet-site in de gaten houden: http://benefiet.al-yaqeen.com/.

Stichting as-Soennah 3 februari 2013