Vacatures binnen afdeling al-Hidayah

4839

Afdeling al-Hidayah binnen stichting as-Soennah is wegens uitbereiding op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor een Dacwah organisatie. Binnen afdeling al-Hidayah zoeken we vrijwilligers (broeders) voor de volgende teams:

Sociaal loket:

Voor het sociaal loket zoeken we vrijwilligers (broeders) die één of meerdere dagdelen per week beschikbaar zijn. Het sociaal loket bestaat uit vrijwilligers die klaar staan om te helpen met verschillende administratieve uitdagingen. Hierbij kun je denken aan het invullen van formulieren voor overheidsinstanties, het uitzoeken bij welk instantie iemand moet zijn voor welk probleem, of het opstellen van een klachtbrief of bezwaarschrift. Dit is een kleine greep uit de vele de uitdagingen waar de mensen dagelijks tegen aan lopen en waarbij jij ze kan helpen, omwille van Allah.

Huiswerkbegeleiding:

Afdeling al-Hidayah verzorgt elke woensdagavond van 19:00-21:00 huiswerkbegeleiding voor jongens vanaf 11 jaar. Doordat het aantal leerlingen toeneemt, zijn wij op zoek naar begeleiders die omwille van Allah een bijdrage willen leveren aan het beter maken van de kwaliteiten van de leerlingen.

We zoeken begeleiders/leraren die sterk zijn in de volgende vakken: Nederlands, Wiskunde, Natuurkunde, Engels en Biologie.

Voldoe jij aan de eisen en wil je omwille van Allah vanuit jouw expertise een bijdrage leveren aan de Dacwah en aan de maatschappij? Stuur dan vóór 15 maart 2014 jouw CV naar A.BenYahya@al-hidayah.nl of naar info@al-hidayah.nl.

Al-Hidayah
1 maart 2014