Viering Offerfeest voor nieuwe moslims

4145

Stichting as-Soennah en Team al-Yaqeen hebben het genoegen om jou dit jaar wederom uit te nodigen voor de viering van het Offerfeest voor nieuwe moslims en geïnteresseerden!

Waar en wanneer?

De viering zal plaatsvinden in onze moskee aan de Fruitweg 5 te Den Haag. Op 27 september 2015 staan de deuren voor jullie open om na het Dhoehr-gebed de viering te beginnen. Het Dhoehr-gebed gaat in om 13:34u en eindigt ongeveer om 14:00u.

Aanmelden

Wil je komen? Vul dan dit formulier <!––>in. Laat meteen weten met hoeveel mensen je komt, zodat wij daar rekening mee kunnen houden bij het bieden van de faciliteiten op die dag.

Wat kan je verwachten?

We zullen de dag zoals vanouds heugelijk en feestelijk ingaan, middels hapjes, drankjes en een lezing. Verder is het natuurlijk goed om nieuwe moslims te leren kennen, te netwerken en je vriendenkring te vergroten. Heb jij als nieuwe moslim of als geïnteresseerde altijd vragen gehad over de Islam? Dan is het op die dag een uitgelezen kans om jouw prangende vraag te stellen en beantwoord te krijgen van de imam.

Inshaa’Allaah tot de 27e!

Wassalaam,

Bestuur moskee as-Soennah en
Team al-Yaqeen
16 september 2015