Volg nu onlinelessen Basiskennis Islam deel 2!

3182

Zoals welbekend is al-Yaqeen begonnen met het aanbieden van onlinelessen. En met succes! We hebben hiermee voorzien in een grote behoefte onder de moslimgemeenschap. Met dit bericht kondigen we de heugelijke mededeling aan dat vanaf nu de module 'Basiskennis Islam – deel 2' ook online te verkrijgen is!

Ook hiermee wordt jou de mogelijkheid geboden om vanuit je vertrouwde thuisomgeving kennis te vergaren over je geloof. Binnen een digitale omgeving worden de lessen, readers en toetsen aangeboden, waarmee je aan de gang kunt gaan. Ook kun je vanuit je thuisomgeving rekenen op de benodigde begeleiding van enkele docenten en ben je voortaan zelf in staat om invulling te geven aan je lestijden en het aantal uur dat je zou willen investeren.

Wat kun je in 'Basiskennis Islam – deel 2' verwachten?

Deze module dient als vervolg op de module Basiskennis Islam 1. Hierbij worden dezelfde vakken gedoceerd, waarbij er sprake is van meer diepgang. Ook worden de verschillende vakken vanuit andere invalshoeken en hoofdstukken benaderd. Heb je Basiskennis Islam 1 gevolgd, of beheers je deze stof al? Dan is dit de ideale module voor jou!

Kortom, reden genoeg om je nu aan te melden voor de vervolgcursus. Bekijk de pagina over de onlinelessen voor meer informatie en schrijf je in! Ben je Dacwahdrager, dan krijg je natuurlijk een aanzienlijke korting op je inschrijfgeld!

Team al-Yaqeen
23 november 2015